Nordbyskolen er en certificeret DGI Profilskole

DGI Profilskoler er et landsdækkende koncept, der er udviklet i samarbejde med DGI og Dansk Skoleidræt. Målet er at gøre idræt, leg og bevægelse til en naturlig del af skoledagen og skabe sammenhæng til det frivillige foreningsliv.

Nordbyskolen er certificeret DGI idrætsprofilskole, fordi vi tror på, at fysisk aktivitet, trivsel og læring hænger tæt sammen. Som DGI Profilskole gør vi idræt, leg og bevægelse til en naturlig del af børns skolegang, og som DGI Profilskole vil vi sætte glæden ved at bevæge sig i centrum.

Det er vores ambition, at Nordbyskolen som profilskole vil gøre en forskel for skoleelevers sundhed generelt og i forhold til deres kognitive, motoriske, sociale, mentale og emotionelle udvikling.

Nordbyskolen blev officielt DGI Profilskole den 21. april 2016.